Д-р Веселка Фендрина – невролог гр. Сливен

31753
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веселка Фендрина е началник неврологично отделение Военна болница. Има специализиран кабинет за лечение на главоболие и епилепсия в град Сливен.
Извършва професионално лечение на болести на нервната система и е електрофизиолог – член на Европейското дружество по главоболие и Международната лига по епилепсия.

Може да разчитате на Д-р Фендрина за ефективно лечение на различни видове нервни болести и на индивидуално внимание към всяко Ваше оплакване.

Осигурява качествена диагностика, благодарение на модерното оборудване в неврологичен кабинет в Сливен, където извършва:
- ЕЕГ/Електроенцефалография
- ЕМГ/Елекромиография

Приемно време:

Военна болница, етаж 1, кабинет. 111
Понеделник, Вторник, Сряда и Четвъртък 14:00ч-16:00ч след предварително записване на час на тел. 044410310 и 0889523324

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.