Д-р Веселин Тодоров Пачеджиев – невролог гр. Момчилград

9847
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТД-р Веселин Тодоров Пачеджиев е лекар – невролог, оказващ доболнична медицинска помощ. Отличен специалист и диагностик, изключително отговорен като лекар и човек към пациентите си.
Неврологията е клон на медицината, който изучава нервната система и разстройствата, които я засягат. Неврологичните разстройства поразяват централната нервна система, периферната нервна система или автономната нервна система. Също така могат да предизвикат проблеми с кръвоносните съдове и с мускулите.
Невролозите извършват диагностициране и лечение на нервните смущения у пациентите. Педиатричните невролози лекуват неврологичните проблеми при деца.
Д-р Веселин Тодоров Пачеджиев е практикуващ лекар – невролог, извършващ диагностика, лечение и наблюдение на болни в град Момчилград, ул. Стефан Караджа № 1. Телефон за контакт – 0888399442.
ДЕЙНОСТ


Извършва редица медицински дейности, включително профилактични прегледи, помощ на болни, предписване на лекарства и последващо наблюдение.
Предписва лабораторни и други видове изследвания.
Насочва пациенти за консултативна и болнична помощ.
Д-р Веселин Тодоров Пачеджиев се стреми да осигури на своите пациенти висококачествено лечение и профилактика, основани на взаимно доверие и отговорност.КОНТАКТИ


Д-р Веселин Тодоров Пачеджиев – Невролог Момчилград
Адрес: гр. Момчилград, ул. Стефан Караджа 1
Моб. тел.: 0887 399 442
E-mail: veselin_p@ mail.bgДо мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.