Д-р Веселин Палазов - Психиатър гр. Бургас

39714
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веселин Палазов е специалист психиатър. Лекарят извършва прегледи, консултации и лечение на психични заболявания.

Д-р Веселин Палазов се занимава с диагностика и лечение на психични разстройства. Като психиатър, д-р Палазов лекува психично-здравните проблеми, особено депресивните и тревожните състояния, които често се отразяват на качеството на живот, работата и взаимоотношенията. Поведенческите и емоционалните проблеми могат да засегнат всеки, независимото от пол, възраст и обществено положение.

Д-р Веселин Палазов може да издава медицински удостоверения и свидетелства за притежание на оръжие, изследване за дееспособност и достъп до класифицирана информация. При необходимост от консултация или съвет, относно психичното здраве, не се колебайте да потърсите помощта на д-р Веселин Палазов. В кабинета на специалистът психиатър ще полезни съвети, качествена диагностика и качествено лечение за отстраняването на даден проблем. Д-р Палазов предлага фамилни и индивидуални консултации в своя психиатричен кабинет.

Д-р Палазов се занимава с лечение на психични заболявания. Най-честите причинители на този вид болести са умората, стресът, постоянното напрежение и недоспиване. Част от психичните заболявания са: депресия, панически пристъпи, фобии, състояния на емоционален стрес и други.

За предварително записване на час на посочените телефони.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.