Д-р Веселин Молов - Пластичен хирург гр. София

11397
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веселин Молов е специалист по пластична хирургия. Научните и професионални му интереси са в областта на естетичната хирургия, лечение на изгарянията, лечение на рани от различно естество. Специален научен интерес е онкопластичната хирургия на гърдата по повод карцином на млечната жлеза - създаване на нова гърда заедно с отстраняване на тумора още при първата операция. В това направление той въвежда първите в България операции.
Професионална биография:
През 1997 г. завършва с отличие медицина в Медицински Университет – Пловдив. Професионалната си кариера започва като лекар в Бърза Медицинска Помощ гр. Девин.
През 1999 г. започва специализация по хирургия и през 2003 г. успешно защитава специалност по обща хирургия.
През 2003 г. започва редовна докторантура по хирургия.
През 2007 г. защитава първия в България дисертационен труд, разглеждащ въпроса за онкопластичната хирургия на гърдата по повод рак на млечната жлеза. С това поставя началото на този нов клон от пластичната и онкологична хирургия в България.
През 2012 г. успешно защитава специалност по пластична, реконструктивна и естетична хирургия.

ДЕЙНОСТ:
Д-р Веселин Молов предлага оперативни и неоперативни процедури.  Предлага:
* Естетична хирургия на лице
* Естетична хирургия на тяло
* Естетична хирургия на гърди
* Неоперативна козметика

Адреси:
гр. София, жк Лозенец, ул. Якубица 25А - Всеки ден след 18:00ч.
гр. Пловдив, бул. Александър Стамболийски 76 - Четвъртък от 11:00ч. до 18:30ч.
гр. Смолян, ул. Чавдар Войвода 12 - Събота и Неделя
Консултации се провеждат и в гр. Велико Търново,гр. Варна, гр. Бургас и гр. Благоевград след предварително уговорка на тел. 0898 844 108

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, бул. Александър Стамболийски 76 [виж карта]
гр. Смолян, ул. Чавдар Войвода 12 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.