Д-р Веселин Милков - Нефролог гр. София

7945
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веселин Милков е специалист по вътрешни болести и бъбречни заболявания. Използва и методите на китайската медицина. Извършва прегледи и системно наблюдение на хора с хронични оплаквания. Извършва също профилактика, обвързана с договорно обслужване за професионално-трудовите заболявания на екипи от различни фирми.


Биография:
Роден е през 1952 година в гр. Ловеч.
Завършва медицина през 1976 година във Висшия медицински институт – София.
Специализира вътрешни болести и нефрология. Работи в Транспортна болница в София като клиничен ординатор.
От 1981 г. работи като главен асистент в катедрата по нефрология при Медицинска академия.
През 1991 г. започва работа в ЮАР – Йоханесбург като консултант–нефролог в различни учебни болници. Завежда център по хемодиализа в Барагуанат-болница /най-голямата болница в Южното полукълбо според книгата на Гинес/.
Специализира китайска медицина и през 1999 г. получава степен – д-р по китайска медицина.
От 2004 г. работи като семеен лекар в областта на вътрешните болести, нефрология и китайска медицина в Семеен частен здравен център в Йоханесбург.
Работил е в Ирландия като семеен лекар от 2009г до 2011г.
От 2011 до 2015 работил като семеен лекар към Международна Здравна Организация в Азия.
От Май 2015 консултира като нефролог и специалист вътрешни болести към Клиники Евромедик- ул. Цариградско Шосе,на гърба на THE MALL. Телефон за контакти: 024144777.
Д-р Веселин Милков има и консултативен кабинет в Поликлиниката на гр.Божурище, 1 етаж, 18 кабинет.
Извършва прегледи и консултации във Вторник и Четвъртък след 17 часа и Събота от 09 -11 часа- тел. 0878 635 206.
ДЕЙНОСТ:
Д-р Милков е застъпник на интегративна медицина. Това е съвременен клон на медицината, при който болните се преглеждат обстойно и според конкретните обстоятелства се назначава конвенционално или алтернативно лечение /китайска медицина/. Това води до по-пълноценно лечение, наред с традиционните методи на медицината. За тази цел в кабинета му се правят цялостни прегледи, целящи да установят общото състояние на пациента, а не само причината за конкретното оплакване.
Дава и консултации като нефролог на мъже с проблеми в простата и еректилни нарушениа, бъбречно каменна болест, инфекции на горни и долни пикочни пътища, включително и с ултразвукова диагностика.
Д-р Милков предлагам комплексна диагностика и лечение за заболявания:
- страхова невроза
- безсъние
- нощно напикаване при деца
- депресия
- лечение на зависимости
- подготовка за ин витро
- сексуални нарушения при мъже
- лифтинг /на лице/ чрез иглотерапия
- лазерно лечение на болкови състояния – артрит, дископатия, спортни травми, мигрена
- алергии

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.