Д-р Веселин и Ирина Попови – Неврохирург и Педиатър гр. Стара Загора

9961
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веселин и Ирина Попови са семейство лекари с дългогодишна практика. Тя е педиатър с опит и дългогодишен стаж, а той е доказал се неврохирург.
Д-Р ВЕСЕЛИН ПОПОВ

Д-р Веселин Попов – Неврохирург
1985 Завършва Медицина в Минск, 1992 Специалициалност- Неврохирургия
Специализации: 2000- Орхус (Дания) неврохирургия на моръчните тумори, 2004- Аарау (Швейцария) неврохирургия на гръбначен стълб, 2005- Залцбург (Австрия) обща неврохирургия, 2009- Бостън (САЩ)
1997-2013 Завеждащ отделение по неврохирургия в МБАЛ “Проф. Д-р Стоян Киркович” в Стара Загора
От 2013г. д-р Попов е неврохирург в Неврохирургично отделение на МБАЛ Хасково
гр. Хасково, бул. Съединение 49
Специалности:
Лекува оплаквания от болки в кръста или краката, както и слабост и изтръпване на ръцете. Понякога това се дължи на дискова протрузия или дискова херния (наричана още “дископатия”). Лечението на дискова херния не е непременно оперативно. През последните години навлязоха така наречените безкръвни операции. Те могат да облекчат страданията Ви безболезнено за около 30 мин и се поемат от НЗОК. Лечение на дискова херния може да се проведе с инжекции на озон /озонотерапия/ или с лазер. Две мнения няма: поставянето на правилна диагноза ще доведе до по-ефикасно лечение на дискова протрузия, дископатия и дискова херния или предписване на упражнения.
Сравнително рядко причина за главоболието е сериозно заболяване. Късното реагиране обаче би довело до усложнения. За да се предприемат правилните мерки е необходимо да се определи причината на страданието. Спестете си главоболия като се избавите от неоснователни притеснения за здравето си.


Д-Р ИРИНА ПОПОВА

Д-р Ирина Попова – Специалист детски болести (педиатър).
Практикува в Неонатологично отделение към Болница "Дева Мария" в град Бургас.
През 1985 г. завършва педиатрия в Минск, 1986 Специализации по педиатрия, 1988-1994 Ординатор в Неонатология ,1999 Специалност „Детски болести” ,1994-2012 Ординатор в Първо отделение по педиатрия в МБАЛ “Проф. Д-р Стоян Киркович” Стара Загора, 2005 Магистър “Клинична психология” ,от 2012 Ординатор в Неонатология в МБАЛ Св. Иван Рилски в гр. Стара Загора.
Д-р Ирина Попова има 28-годишен стаж като детски лекар. Осемнадесет от тях работи в детско отделение, шест- в отделение за новородени деца.
Квалификации:
Нефрология (бъбречни заболявания)
магистър по Психология
Ултразвукова диагностика
Д-р Ирина Попова има опит с:
  • болести на дихателната система
  • стомашно-чревни заболявания
  • бъбречни болести
Ако детето ви има влошен апетит, по-вяло е, има повишаване на температурата без признаци на белодробно заболяване, много често това са първи признаци на бъбречно заболяване, което диагностицирано навреме се лекува доста успешно и ефектът от лечението му е в пряка зависимост от ранната диагноза.

Допълнителни контакти


гр. Стара Загора ул. Цар Калоян 6 вх. А, ет. 1 (между Сити Център и “бариерата” на Окръжна болница) [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.

Включете се