Д-р Веселин Иванов Матеев – Aлерголог гр. София

15514
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веселин Иванов Матеев е специалист алерголог с дългогодишен медицински опит. Доктор Веселин Матеев работи като алерголог в клиниката по клинична алергология към Александровска болница в град София.


Доктор Матеев приема пациенти в своя кабинет по алергология в град София, Александровска болница. Д-р Матеев провежда профилактични медицински прегледи, диагностицира хранителни алергии, медикаментизни алергии възпаления на дихателните пътища и други.
Д-р Веселин Матеев е специалист алерголог с доказан опит. Повече информация за извършваната от д-р Матеев дейност можете да откриете на посочените по-долу телефони.

ДЕЙНОСТИ:
- епидемиология на алергичните болести
- диагноза на атопията
- неинвазивни методи за изследване на възпалението на горните и долни дихателни пътища
- бронхиална хиперреактивност
- хранителна алергия
- медикаментозна алергия
- реакции на свръхчувствителност и псевдоалергични реакции
- диагностика и лечение на бронхиална астма
- назначаване на алергено-специфична имунотерапия
- коьно-алергично тестуване
- лечение на кожно-алергични болести

Работен график :

Вторник от 8:00 до 14:00
Сряда от 14:00 до 16:00
Петък от 11:00 до 16:00

Събота и Неделя - почивни дни

Временно практикува в Клиника по кожни болести, каб. 106

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.