Д-р Веселина Делчева - Клинична лаборатория гр. Ловеч

15479
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веселина Делчева е специалист Клинична лаборатория.
Практикува в клиничната лаборатория в МБАЛ-Ловеч.
Приемно време:
от понеделник до петък - от 07:30 до 13:30 часа
Тя е и собственик на СМДЛ "Медика 2000".
Приемно време:
от понеделник до петък - от 14:00 до 18:00 часа
Завършва медицина в Медицинска академия в София. Специалност придобива през 1983 г.
От дипломирането си работи като клиничен лекар в МБАЛ-Ловеч. През 2000 г. създава собствена лаборатория.
ДЕЙНОСТИ:
- Хормонални изследвания
- Туморни маркери
- Клинична биохимия
- Хематоморфология и анализ на урината.

Допълнителни контакти


гр. Ловеч, бул. България 3, ет.1 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.