Д-р Весела Сиромахова личен лекар гр. Айтос

3285
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Весела Сиромахова е личен лекар и практикува обща медицина в град Айтос. Доктор Сиромахова извършва профилактични и клинични прегледи, издаване на направления за специалист и рецепти за лекарства.
Доктор Весела Сиромахова разполага с кабинет, оборудван с нужната медицинска апаратура за извършване на профилактични, диагностични и клинични прегледи. Доктор Сиромахова може да пуска изследвания на кръв и урина в лабораторията на болницата и предписва лекарства за лечение на открити болести.
Като личен лекар доктор Весела Сиромахова извършва консултации относно здравословното състояние на своите пациенти, издава направления за специалисти, при нужда от по-специализирано лечение. Доктор Сиромахова поставя имунизации и извършва наблюдение за нервното, психично и физическо развитие на децата.
Доктор Весела Сиромахова извършва лечение на рахит, чрез профилактика и имунизации, както и лечение на затлъстяване, профилактика при бременни жени, диагностициране и назначаване на лечение за заболявания в ранна детска възраст.
Доктор Весела Сиромахова извършва:
клиничен преглед
поставяне на диагноза
назначаване на терапия
проследяване лечението на пациента
Като общопрактикуващ и личен лекар доктор Весела Сиромахова предлага следните медицински услуги:
консултации относно здравословното състояние на пациента
диагностика на заболявания
наблюдение при лечението
поставяне на имунизации
профилактични и клинични прегледи
лечение на рахит и затлъстяване
проследяване нормалното развитие при деца

КОНТАКТИ

Адрес: гр. Айтос, ул. "Софроний" № 16, ет.1

Телефон: 0888 579953; 0558 22418

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.