Д-р Вера Сотирова - Педиатър гр. София

26519
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Вера Сотирова е специалист педиатър и обща медицина. Практикува в Медицински център Уромед в град София.


Като личен лекар д-р Сотирова извършва прегледи, диагностика на заболявания и лечение на деца и възрастни. Работи с лаборатория за изследвания на всички показатели на кръв и урина. Кабинетът на общопрактикуващият лекар е оборудван със съвременн а медицинска апаратура за осъществяването на точен преглед и правилна диагноза. Д-р Сотирова издава направления за специалисти, при нужда от по-специално лечение на определено заболяване.


Месечни профилактични прегледи на деца

Д-р Вера Сотирова е специалист в областта на детската педиатрия и извършва месечни профилактични прегледи на деца. По време на тези прегледи детският педиатър ще отговори на вашите въпроси относно развитието и състоянието на детето. Измерва се теглото и се остановява дали развитието на детето протича нормално.


При извършването на профилактични прегледи д-р Сотирова:

- измерва гръдна обиколка, височината и теглото на Вашето дете

- проверява очното зрение

- взема кръв и урина за проби

- консултира родителите за правилното развитие на детето


Работно време на кабинета:Понеделник - 14-19 часа
Вторник - 8.30-13.30 часа
Сряда - 8.30-13.30 часа
Четвъртък - 14-19 часа
Петък - 8.30-13.30 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.