Д-р Велко Минчев – Онколог гр. София и гр. Пловдив

7516
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Велко Минчев е завършил Висшия Медицински Институт в Пловдив. От м. февруари 2012 г. е началник отделение Медицинска онкология в МБАЛ Централ Онко Хоспитал. По настоящем работи в гр. Панагюрище МБАЛ-Уни Хоспитал.
Д-р Велко Минчев онколог в Пловдив има следдипломни квалификации по специалности Вътрешни болести и Онкология. Започва професионалната си кариера през 1992 г. като общопрактикуващ лекар в Граф Игнатиево. Участва в над 40 клинични изпитвания, фаза ІІ, ІІІ и ІV с индикации – дребноклетъчен, недребноклетъчен рак на белия дроб, рак на гърдата, рак на простатата, рак на стомаха, колоректален карцином, бъбречноклетъчен карцином, хепатоцелуларен карцином, ендометриален карцином, карцином на панкреаса, метастатична костна болест и други.
Д-р Минчев приема пациенти и във Св. Св. Козма и Дамян – Пловдив
Д-р Велко Минчев е член на Европейска Асоциация по Медицинска Онкология, Български Лекарски Съюз, Българска Асоциация по Медицинска Онкология и Българското Онкологично дружество.
Главен изследовател в клинични изследвания на нови лекарствени средства.
Работи по Договор с НЗОК.
ДЕЙНОСТИ:

  • Лечение на тумори
  • Химиотерапия
  • Хормонотерапия
  • Таргетна терапия
  • Имунотерапия, лечение на бифосфонати на тумори на гърдата, белия дроб, простатата, маточната шийка, яйчниците, дебелото и правото черво, хранопровод, стомах, бъбрек, черен дроб, жлъчен мехур, панкреас и други.

Допълнителни контакти


гр. Панагюрище, ул. Георги Бенковски 100, “Уни Хоспитал” [виж карта]
гр. София, бул. Г.М.Димитров 16, ет. 3 - УМБАЛ Софиямед, Отделение по Медицинска Онкология [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.