Д-р Величка Попова, дм - гр. Пловдив

15644
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Величка Попова е специалист по ревматология.

Практикува в ДКЦ-1, кабинет 94 в град Пловдив, където извършва консултативни прегледи, диагностична и терапевтична пункция на стави.

Завършва медицина в Пловдив през 1996 г. През 2005 г. придобива специалност по вътрешни болести, а от 2012 г. - по ревматология.

След дипломирането си до 1998 г. работи в МБАЛ "Пловдив". До 2003 г. е на работа в Центъра за спешна медицинска помощ в Пловдив.До 2008 г. отново практикува в МБАЛ "Пловдив", а след това 4 години е на работа в клиниката по ревматология в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

От 2013 г. и до момента работи в клиниката по ревматология в МБАЛ "Каспела" в Пловдив.

През 2018г. защитена дисертация в направление медицина и спорт на тема" Тъканна експресия на TNFa и RANKL при пациенти с възпалителни ставни заболявания и остър коронарен синдром ". От 2019г. е главен асистент към Катедра по " Пропедевтика на вътрешните болести" към МУ Пловдив.

Като специалист е насочена към диагностика и лечение на възпалителни ставни заболявания, автоимунни заболявания на съединителната тъкан, остепорозата, подагра и кристални артропатии.

Член е на Българското дружество по ревматология, на Дружеството по ултразвук и на Българския лекарски съюз.


ДКЦ-1, 032 /349 500 (с предварително записване), кабинет 94, ет. 4
Приемно време:
понеделник и четвъртък 13:30-18:00 , вторник 07:30- 9:30
Д-р Попова приема пациенти и в Клиниката по ревматология към УМБАЛ Каспела.
Работно време:
след предварително записване

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, ул. София 64

гр.Хасково, ул. Никола Палаузов 8 в МЦ "Д-р Иван Вълканов"
след предварително записване на час на тел: 038 661 919

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.