Д-р Величка Герджикова – педиатър гр. Пловдив

15201
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТД-р Величка Герджикова е педиатър в новото детско отделение на МБАЛ “Централ Онко Хоспитал”. Занимава се и с хомеопатично лечение.Завършва медицина в Пловдив. Работила е като педиатър и като неонатолог в различни лечебни заведения в Смолян и Чепеларе. Специалност придобива през 1986 г.
В Пловдив идва на работа след създаване на детското отделение в МБАЛ “Централ Хоспитал”.
Има интереси в областта на хомеопатията и от 3-4 години се занимава изключително с този вид лечение. Прилага я за лечение на различни заболявания при децата като алергични, нощно напикаване, страхове, шарки и много други. Твърди, че тази терапия е изключително благоприятно за малките пациенти, защото не уврежда здравето им.

Кабинет гр. Пловдив, гр. Пловдив, ул. Освобождение 3, КОРПУС Б, к-т 10 - oт понеделник до четвъртък от 10:00 до 17:00


Смолян - МБАЛ "Братан Шукеров" бул. България 2 - Детско отделение всеки петък, събота и неделя

Допълнителни контакти


гр. Пловдив ул. Д. Цончев 5 - Торакс [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.