Д-р Велислав Георгиев - Диетолог гр. София

6512
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Велислав Георгиев е специалист по диетология.
Практикува в частен кабинет в град София.
Д-р Георгиев завършва Средното си образование в 9-та Френска Езикова Гимназия в София. Ползва английски, френски, италиянски и руски език.
През 1993 г. Завършва Медицинска Академия София, а от 1995 г. Работи като общо практикуващ лекар.
От 2003 г. насочва интересите си в областта на диететика и диетология, холистичната медицина, интегративна медицина, клинична хомеопатия и аюрведа. Изкарва различни курсове и специализации в няколко направления.
Специализации
Тригодишен курс за следдипломно обучение за лекари по Специалността ”Хранене и Диететика” в Медицински Университет – София, Катедра ”Хигиена, Медицинска екология и Хранене”.
- Двугодишен курс за лекари по Клинична хомеопатия към Центъра за обучение и практикуване на Клинична хомеопатия – София и приравнен изпит с диплом от Centre d’Enseignement et de Developpement de l’Hоmeopathie – PARIS, FRANCE (Париж – Франция)
- Двуседмично индивидуално обучение по Аюрведа в Бангалор, Индия.
vgNsn_1
Сфери на дейност
В последните години взема активно участие в международни конференции и конгреси по Хранене и Диететика в странат и чужбина като IUNS 2013 Гренада – Испания, FENS 2015 Берлин – Германия. Активен член е на Българското дружество по Хранене и Диететика.Членува също така и в Италиянското дружество по хранене и диететика – ADI, където взема участие в специализации и конгреси.
В практиката си като лекар диетолог и хомеопат Д-р Велислав Георгиев разработил комплексен метод за редукция на тегло и оптимизация на здравето, който включва индивидуален хранителен режим за здравословно отслабване, хомеопатична детокс терапия на метаболитните заболявания, план за физическа активност, медикаментозна терапия (ако е наложително) както и други компоненти, които са описани в раздела ”КОМПЛЕКСЕН МЕТОД ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ”.


УСЛУГИ:
- Диагностика и лечение на метаболитни заболявания
- Изследвания
- Криолиполиза и кавитанция
- Изготвяне на индивидуален хранителен режим
- Хомеопатична детокс терапия
- Физическа активност и обучения

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.