Д-р Васил Маргаритов – ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Става дума за лечение на български граждани. Някои си плащат изследванията и лечебните процедури сами. Други се лекуват зад граница с пари от двата фонда за лечение в чужбина – единият е за деца, другият – за възрастни. В някои случаи лечението в чужбина излиза по-евтино, отколкото в България. В други случаи е обратно. Но важното е, че пациентите получават второ, независимо мнение от специалст – и това е почти безплатно. Освен това – макар понякога и по-скъпо – лечението в чужбина често е по-резултатно.


[Заб.: "почти безплатно" означава, че може да се наложат плащания за превод на документи от български на английски език, куриерски услуги и др.]
УСЛУГИ
Д-р Маргаритов предлага помощ при:
Хирургични и урологични заболявания;
Онкология, Хематология, Химиотерпия;
PET/CT, MRT – 3 Tesla
Кибернож (Cyberknife), Гаманож (Gammaknife);
TrueBeam, SRT, IMRT, Da Vinci;
Трансплантации (включит. кръстосани);
Ин витро процедури;
Стволови клетки;
​Специализиран център по епилепсия​;
Естетична и пластична хирургия;
Присаждане на коса и др.
ВАЖНО: Консултациите в офиса в София са безплатни.
Безплатни са и повечето он-лайн консултации с лекари от чужбина.
Обучен персонал – логистично подпомагане при пътуване до съответната болница.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.