Д-р Ваня Михалева - Д-р Михалеви ООД - Стоматолог гр. Кърджали

9488
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ваня Михалева е стоматолог с дългогодишен опит в сферата на денталната медицина, който практикува в град Кърджали.

Стоматологичният кабинет работи с НЗОК и е оборудван с най-модерна стоматологична техника.

Д–р Ваня Стойкова Михалева извършва стоматологични процедури и манипулации като: лечение на кариеси, проблемни венци, профилактични прегледи на зъбите и устната кухина, избелване на зъби, почистване на зъбен камък и други.

Дейности:

  • Обща дентална медицина – за възрастни и деца
  • Терапия
  • Хирургия
  • Протетика
  • Пародонтология
  • Естетична стоматология
  • Имплантология

Доверете се на дългогодишен опит и практика.
Свържете се с Д-р Михалеви ООД:

д-р Михалев – 0887 934 868
д-р Михалева – 0888 979 691

Работно време на кабинета:

Понеделник 8.30 - 16.30ч.
Вторник 11.00 - 18.00ч.
Сряда 8.30 - 16.30ч.
Четвъртък 11.00 - 18.00ч.
Петък 8.30 - 16.30ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.