Д-р Ваня Мацанова-Симова - Физиотерапевт гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ваня Мацанова-Симова е специалист по Физикална и рехабилитационна медицина.
Пракиткува в ДКЦ Асцендент в град София и в Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина към УМБАЛ Царица Йоанна - ИСУЛ, София.
Д-р Мацанова-Симова завършва Медицински университет - София. Има придобита специалност по физикална и рехабилитационна медицина.
Курсове - Акупунктура, Електростимулация, Лазертерапия, Постизометрична релаксация (ПИР).
В практиката си използва IQS. Това е бърз и безболезнен метод за отказване от тютюнопушенето. Над 90% от пациентите отказват цигарите само след първата едночасова процедура.

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Бяло море 8 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.