Д-р Валя Денчовска – Вътрешни болести гр. Русе

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Валя Денчовска упражнява дейността си на територията на град Русе, ДКЦ-2 ет.2 каб. 42


Д-р Валя Денчовска е специалист вътрешни болести и общопрактикуващ лекар.


Работно време:


Понеделник – 12-18.30


Сряда – 13.20-18.20 часа


Вторник, четвъртък и петък – 8-13 часа


Прегледи и консултации събота и неделя – след предварителна уговорка по телефона на здравно осигурени и на не здравно осигурени лица.


КОНТАКТИ


Д-р Валя Денчовска
Адрес: гр. Русе, ул. Рига 35
Моб. тел.: 0878 794 852
КОНТАКТИ


Д-р Валя Денчовска
Адрес: гр. Русе, ул. Рига 35
Моб. тел.: 0878 794 852


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.