Д-р Валери Гергов - гинеколог, онкогинеколог гр. София

36861
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Валери Гергов е специалист по акушерство и гинекология, завеждащ отделение по “Акушерство, гинекология и онкогинекология” в МБАЛ “Сердика”

 


Д-р Валери Людмилов Гергов завършва Висш Медицински институт през 1985 г.
  • От 1987 год. работи в Акушеро- гинекологичен комплекс при Окръжна болница – гр. Михайловград.
  • През 1991 год. успешно завършва специалност “Акушерство и Гинекология”.
  • От 1995 год. работи в I Акушеро- гинекологична болница “Света София”.
  • През 2006 год. Д-р Валери Людмилов Гергов полага изпит по специалност “Онкология”.
  • От 2011 год. е завеждащ отделение по “Акушерство, гинекология и онкогинекология” в МБАЛ “Сердика”.
Д-р Валери Людмилов Гергов е член на:
  • Българското дружество по “Акушерство и гинекология”
  • Българска асоциация по “Онкогинекология”
  • Българската асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията
Д-р Валери Гергов практикува в Отделението по Акушерство и гинекология към МБАЛ Сердика и в Женски консултативен център Геримед в град София.

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Георги С. Раковски 52 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.