Д-р Валери Гелев - Кардиолог гр. София

15305
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Валери Гелев е специалист по кардиология в София, началник клиника по кардиология към Токуда болница. Извършва всички диагностични, инвазивни и терапевтични процедури за навременно диагностициране и съвременно лечение на сърдечно-съдовите заболявания.
Завършил е медицина в МУ-София през 1990 година. Има две придобити специалности – „Вътрешни болести” и „Кардиология”, както и Лиценз за Инвазивен кардиолог.
Професионалният му опит е над 20 години и е натрупан в Националната Кардиологична болница и УМБАЛСМ „Пирогов”, където до 2013 оглавява Отделението по Инвазивна Кардиология.
От февруари 2013 година е началник на Клиниката по Кардиология на МБАЛ Токуда Болница София.
Автор е на редица публикации в български и международни издания, съавтор е на два учебника. Има многобройни участия в международни и национални форуми.

ЧЛЕНСТВА В НАУЧНИ ДРУЖЕСТВА И ОРГАНИЗАЦИИ:
Член на Българсокото кардиологично дружество
Българскато дружество по интервенционална кардиология
Асоцииран член на Eвропейския клуб за хронични оклузии

Лекувани заболявания:
Остър миокарден инфаркт
Остър коронарен синдром
Артериална хипертония
Резистентна хипертония
Патология на периферните артерии – включително стеснения на сънните и бъбречните артерии, артерио – венозни малформации
Хронични и тотални оклузии
Стенози и запушвания на каротидни артерии
Клапни заболявания
Перикардити
Ритъмно – проводни нарушения
Остра и хронична сърдечна недостатъчност

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.