Д-р Валентин Иванов - специалист акушер-гинеколог гр. София

8708
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Валентин Иванов, дм е специалист акушер-гинеколог в София с над 30 години медицински опит и интереси в областта на ендоскопскопската хирургия и репродуктивна медицина. Извършва диагностика и лечение на акушеро-гинекологични и урогинекологични заболявания, ендоскопски безкръвни операции - лапароскопски и хистероскопски, безкръвни слингови операции, наблюдение на бременност, водене на раждане, ултразвуково изследване, колпоскопия и др.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1993 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 2002 г. През 2018 г. придобива научна степен Доктор по медицина след защита на дисертационен труд на тема "Ефективност на хистероскопската резекция на полипи на ендометриума и субмукозни миомни възли". Притежава диплома по здравен мениджмънт

Квалификации

  • Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по акушерство и гинекология;
  • Активно участие в научни форуми по Акушерство и гинекология.
  • Специализация по урогинекология ( проблеми, свързани с уринирането при жени) и лечението им с безкръвни слингови операции при проф. Адолф Луканович в Любляна ( Словения ).
  • Специализация в Брюксел ( Белгия ) при проф. Жак Доне за безкръвно лапароскопско и хистероскопско лечение при пациентки с полипи, миомни възли, кисти, репродуктивни проблеми и злокачествени заболявания.

Биография

От 1995 г. д-р Иванов специализира и работи като акушер-гинеколог в ПСАГБАЛ "Света София", като от 2012 г. до 2017 г. е завеждащ операционен блок към болницата. От 2017 г. е практикува в Трета гинекологична клиника към СБАЛАГ Майчин дом София. От 2017 г. Ръководител екип в болницата, асистент ( преподавател ) в Медицински Университет София, катедра по АГ.

Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ ФемиКлиник / FemiClinic.

Извършва безкръвни операции с модерна хистероскопска апаратура.

Работи с най-модерния лазерен апарат фотона при проблеми свързани с инконтиненция, смъкване на пикочния мехур, лазерно влагалищно подмладяване и дизайнерски вагинални пластики.

Работно време:
всеки делничен ден от 7.30-13.30 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.