Д-р Валентина Василева - Нефролог и Вътрешни болести гр. Казанлък

12877
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Валентина Василева е специалист по нефрология и вътрешни болести.
Практикува в град Казанлък.

Д-р Василева разполага с кабинет по нефрология и вътрешни болести в град Казанлък. Кабинетът е оборудван с необходимата медицинска апаратура за диагностика на вътрешните болести и нефрологични заболявания.

Извършва консултации, диагностика и лечение на вътрешни болести, камъни в бъбреците и проблеми с пикочната система в град Казанлък.
Нефрологът извършва прегледи на хора с проблеми в областта на бъбреците, за установяване на бъбречни заболявания и назначаване на съответното лечение.

ДЕЙНОСТИ:
- Хроническа бъбречна недостатъчност
- Остра бъбречна недостатъчност — внезапно спиране на бъбречната функция
- Бъбречно заболяване при системни заболявания на съединителната тъкан
- Камъни в бъбреците
- Гломерулонефрит
- Пиелонефрит или инфекция на долните пикочни пътища
- Гематурия (кръв в урината)
- Рак на бъбреците
При болки в областта на бъбреците или здравословни проблеми свързани с пикочните пътища, не се коебайте да потърсите услугите на д-р Валентина Василева.

Работен график на д-р Василева :

Понеделник и сряда от 13:00 до 16:00
Вторник и четвъртък от 10:00 до 13:00

 

Записване на час за преглед

График:

Понеделник от 14:30 до 17:30
Вторник от 14:30 до 17:30
Сряда от 09:00 до 11:00

Хронична бъбречна недостатъчност

Гломерулонефрит и Гематурия (кръв в урината)

Пиелонефрит или инфекция на долните пикочни пътища

Камъни в бъбреците

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.