Д-р Боряна Чомпалова – Вътрешни болести и кардиология гр. Пловдив

18944
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

д-р Боряна Чомпалова - специалист вътрешни болести и кардиология.

Началник 2-ро кардиологично отделение УМБАЛ ПЛОВДИВ.

Провдив, бул. България 234, 13 етаж

Дейности:

Диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания

ЕКГ, Холтер ЕКГ-24часов мониторинг , Холтер АН- 24 часов мониторинг, Ехокардиография;

Кабинет

Пловдив ул Митрополит Панарет 6 ет 2

За записване тел.: 0888 260 404

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.