Д-р Боряна Чомпалова – Вътрешни болести и кардиология гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Боряна Чомпалова завършва медицина във ВМИ -Пловдив. Има придобити специалности по “Вътрешни болести” и “Кардиология”; следдипломна квалификация “Здравен мениджмънт”.
От 1985 г. работи във Вътрешно отделение по кардиология на МБАЛ Пловдив. От 1998 г. е началник на отделението.
Районен методист по Вътрешни болести. Ръководител на следдипломна лекарска специализация по Вътрешни болести и кардиология.
♦ Член на Българското дружество по кардиология и на ESC, ♦ кандидат специалист по Клинична хипертония към ЕSС, ♦ член на Фармако-терапевтичната група към Българското кардиологично дружество, ♦ Българската асоциация по ултразвук в медицината, ♦ Българската асоциация за клинични проучвания.
От 2007г. е член на ICR London.
Публикации в списанията “Наука и кардиология”, “Медицински преглед”, “Мединфо”, “Кардиология”, “Българска медицинска практика”, Рецептор, Епидемиология, съавтор на постери, участия в научни сесии.
Удостоена със званието „Значка на град Пловдив ” през 2003 г.
Работи със Здравната каса.

ДЕЙНОСТИ


Високоспециализирана лечебно-диагностична и консултативна дейност в областта на сърдечно-съдовите заболявания.
♦ Неинвазивно лечение на ОКС;
♦ Ритъмни нарушения;
♦ Медикаментозна конверсия на ритъм;
♦ Белодробна тромбоемболия;
♦ Инфекциозен ендокардит;
♦ Клапни заболявания;
♦ Заболявания на миокарда и перикарда;
♦ Функционални изследвания;
♦ ЕКГ;
♦ 24-часов Холтер ЕКГ;
♦ 24-часов мониторинг на артериално налягане;
♦ Диагностика на сънна апнея (sleep care);
♦ Изследване на D-drimer;
♦ Изследване на proBNP и BNP – маркери за диагноза и прогноза на сърдечна недостатъчност;
♦ Велоергометричен тест;
♦ ЕхоКГ;
♦ Диагностични и терапевтични пункционни манипулации.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.