Д-р Боряна Дякова - Стоматолог гр. Балчик

4750
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Боряна Дякова е специалист по дентална медицина.
Практикува в свой стоматологичен кабинет в град Балчик, където заедно с д-р Станислава Николова предлагат професионална стоматологична грижа и пълна гама от услуги в областта на денталната медицина.
Стоматологичният кабинет в Балчик е оборудван с необходимите инструменти и техника, за да могат пациентите да получават качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми.

ДЕЙНОСТИ:
- Профилактични прегледи за предотвратяване на сериозни заболявания и за поддържане на добра устна хигиена и дентално здраве
- Лечение на кариес, заболявания на устната кухина, пулпит
- Лечение на пародонтит
- Поставяне на коронки, мостове,протези
- Естетична стоматология – избелване
- Почистване на зъбен камък
- Хирургична намеса при екстракция зъби и на ретинирани мъдреци

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник до петък: 9-12 и 15-18ч

Записване на час за преглед

График :
От понеделник до петък от 09:00 до 12:00 и от 15:00 до 18:00
Събота - от 09:00 до 12:00

Естетична дентална медицина

Профилактичен преглед

Поставяне на коронки, мостове,протези

Терапия и Хирургия

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.