Д-р Борислана Димова - Стоматолог гр. Хасково

6897
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Борислана Димова е специалист по дентална медицина.
Практикува в градовете София и Хасково.

ДЕЙНОСТ:

  • обща дентална медицина за възрастни
  • детска стоматология
  • снемане на стоматологичен статус
  • изследвания на зъбите, езика, венците, устната кухина и общото дентално здраве
  • профилактика в областта на общата стоматология
  • изготвяне на фасети, коронки и пломби
  • изработване на безметални и метални конструкции, композитни и керамични фасети
  • избелване на зъби
  • изработване на мостове, изграждания и шиниране с гласфибровлакна (сравнително нова технология в стоматологията, щадяща зъбните тъкани) в едно посещение на зъболекарския кабинет

Приемно време:


- Хасково, ул. Еп. Софроний 10
Понеделник от 8:30 до 12:00 часа
15:30 до 19:00
Вторник от 8:30 до 12:00 часа
15:30 до 19:00
Сряда от 8:30 до 12:00 часа
15:30 до 19:00
Четвъртък от 08:30 до 12:00 часа
15:30 до 19:00
Петък от 8:30 до 12:00 часа
15:30 до 19:00

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.