Д-р Борислав Калнев – Неврохирург гр. Пловдив

8849
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Борислав Калнев извършва разнообразни неврохирургични интервенции със голяма сложност и лечение на широк спектър от заболявания свързани с нервната система:

  • Детска неврохирургия-хидроцефалия
  • Невроонкология-тумори на главния и гръбначен мозък и гръбначен стълб
  • Мозъчносъдови заболявания-съдови малформации, хематоми, аневризми, каротидни стенози, инсулти,
  • Дегенеративни и травматични заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък–дискови хернии, спинална стеноза, спондилолистези и други деформации
  • Функционална неврохирургия-епилепсия, болеви синдроми, дискинезии, дистонии и Паркинсонова болест
  • Абсцеси, паразитози,хирургия на периферната нервна система
  •  Всички видове гръбначни стабилизации
  • Модерно лечение на дискова херния

Официален консултант на МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски ” – гр. Кърджали – консултации всеки първи и трети вторник от месеца.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.