Д-р Бойчо Александров Опаранов - Ревматолог гр. София

8171
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Бойчо Александров Опаранов е специалист по ревматология.
Началник Отделение по ревматология на Военномедицинска Академия в град София.
Образование:
1983 – 1989г. – ВМИ „И. П. Павлов“ гр. Пловдив – висше медицинско образование.

Следдипломна квалификация:
– Специалност по вътрешни болести – от 11.10.1996г.
– Специалност по ревматология – от 01.06.1999г.
Заемани длъжности:
10.1989г. – 10.1990г. – Интернатура във ВМА, София.
10.1990г. – 10.1993г. – Началник мед. служба в БА.
10.1993г. – 10.1996г. – Клинична ординатура по вътрешни болести във ВМА.
10.1996г. – 01. 2000г. – Асистент в клиника по спешна терапия, ВМА.
01. 2000 г. –  до сега – Началник Отделение по ревматология.
Научно-изследователски опит:
Главен изследовател в над 30 клинични проучвания -фаза І, IІ, ІІІ и фаза IV, Ревматоиден артрит, ЛЕД, Остеоартроза, Болест на Бехтерев/ Анкилозиращ спондилартрит/, Псориатичен артрит
Платен прием /не работи с НЗОК/ в поликлиниката на ВМА, 17-ти кабинет след предварително записване на тел. 0888 98 55 31

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.