Д-р Божидар Тенев - анестезиолог гр. София

7023
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Тенев е специалист по анестезиология и реанимация. Практикува в УНСБАЛ „Св. Екатерина“. През 1991 г. завършва медицина в Медицинска Академия – София. От 2004 г. до момента е главен асистент по анестезиология и реанимация към СБАЛССЗ „Св.Екатерина”, София.


Има специалности анестезиология и реанимация. Специализирал е анестезия в Herzund Diabeteszentrum, Bad Oeynhausen, Germany,DeutschesHerzzentrumLahr/Baden, Germany и сърдечна и белодробна трансплантация вDHZB, Germany. Участвал е на анестезиологични конгреси в Барселона, Гьотеборг, Нюрнберг, Висбаден, Лайпциг, Франкфурт, Мюнхен, Фулда и др.

Член е на Немското анестезиологично дружество.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.