Д-р Богдана Попова - Уролог гр. Пловдив

11101
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Богдана Попова е Специалист – Уролог в гр. Пловдив и гр. Асеновград, отличен диагностицик, която притежава висока професионална компетентност и се отличава с индивидуално отношение, внимание и грижи към всеки пациент. Тя предлага на своите пациенти висококачествени медицински грижи, модерна апаратура, ефективни и безопасни за живота и здравето на пациента процедури.

Предлага на своите пациенти :

Прегледи, ехография, цистоскопия, биопсия
ХистоСкенинг - навигирана биопсия на простата
Урофлоуметрия
Лазерни операции на простата, пикучен мехур и уретра
HIFU лечение на рак на простата
Миниинвазивни безкръвни операции при стрес инконтиненция
Лазерно разбиване на камъни в бъбреци, уретери и пикочен мехур
Д-р Богдана Попова приема пациенти в :

Денонощна клиника "МедикусАлфа" , ул."Велико Търново" №21
От Понеделник до Петък от 8:00 ч. до 13:30ч.

Телефон за записване на час: 0898/212630 и 0878/934360

гр.Пловдив, жк.Тракия, бул. Съединение 19, ет. 3, МЦ Медиус , ТЦ Аримаг работното време от понеделник до четвъртък от 14:30 ч. до 18:00 ч.

Медицински център "Хипоталамус" филиал - Асеновград , гр.Асеновград, ул."Захари Стоянов" №22 (до СОУ"Св.Княз Борис I")
Понеделник от 14:30 ч. до 18:00 ч.

Телефон за записване на час: 033199150

Работи с РЗОК.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.