Д-р Богдана Попова - Уролог гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Богдана Попова е специалист по урология.

Д-р Попова работи в отделението по урология в МБАЛ "Медлайн" и в МЦ-1 в Пловдив.

Завършва медицина в Пловдив. Специалност по урология придобива през 1997 г. в Медицински университет в София. Притежава Сертификат по Ендоскопска урология, следдипломна квалификация по Екстракорпорална литотрепсия от ВМА- София.
В продължение на 15 г. е работила в отделението по урология в МБАЛ "Пловдив" в МБАЛ”Ескулап” - Пазарджик. От 2012 г. е на работа в МБАЛ "Медлайн" и в МЦ-1 в Пловдив.
Като специалист уролог извършва лечение на урологични заболявания на бъбреците, пикочния мехур и простата, лечение с URONEX. Има множество следдипломни курсове за квалификация и специализации в областта на ехографските изследвания, трансуретралните операции и извънтелесно разбиване на камъни в бъбреците със съвременна апаратура.

Дейност:
- Прегледи ,ехография- вкл.3Д-скениране,цистоскопия,биопсия.
- ХистоСкенинг - навигирана биопсия на простата/единствена в Южна Европа апаратура/
- Урофлоуметрия.
- Лазерни операции на простата,пикочен мехур и уретра.
- HIFU лечение на рак на простатата.
- Миниинвазивни безкръвни операции при стрес инконтиненция на жени/поставяне на слинг/.
- Лазерно разбиване на камъни в бъбреци,уретери и пикочен мехур.
- Ранна ехографска диагностика/на 6 месечна възр./ на бъбречни аномалии при новородени и лечение.
 
Всичко това се извършва в Медикус алфа-Пловдив ул."Велико Търново"№ 21
стац тел.032/634 463 ,032/624 881
д-р Попова  0898/212630,0878/934360

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, ул. Велико Търново 21 - Медикус Алфа ЕООД [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.