Д-р Благовеста Костуркова – Психотерапевт гр. София

8739
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Благовеста Костуркова e специалист по психотерапия за деца и възрастни, индивидуално и семейно консултиране с дългогодишен опит.
Доктор Благовеста Костуркова преглага психологични консултации при затруднения във взаимоотношенията в семейството – родители деца, проблеми в семейната двойка и разширеното семейство.
Консултации при доктор Костуркова можете да си запазите на посочените по-долу телегони.
Д-р Костуркова провежда сеанси свързани с житейски кризи, преживявания на стрес и загуба. Семейна медитация при семейства в развод. Лекарският кабинет по психотерапия се намира в центъра на град София.
Д-р Костуркова практикува семейна психотерапия с колежката Сашка Симеонова от около две години.

ДЕЙНОСТ


Занимава се с психотерапия за деца и възрастни.
Предлага на своите пациенти индивидуално и семейно консултиране:
- Психологична консултация при затруднения във взаимоотношенията в семейството – родители деца, проблеми в семейната двойка и разширеното семейство.
- Индивидуални консултации свързани с житейски кризи, преживявания на стрес и загуба. Семейна медитация при семейства в развод.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.