Д-р Бистра Делиева - Стоматолог с. Тополи

5357
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Бистра Делиева е специалист по дентална медицина. Предлага професионална стоматологична грижа и пълна гама от услуги.
Практикува в с. Тополи.
Има договор с НЗОК.
ДЕЙНОСТИ:
-Профилактични прегледи за предотвратяване на сериозни заболявания и за поддържане на добра устна хигиена и дентално здраве.
-Лечение на кариес, заболявания на устната кухина
-Екстракции, вадене на зъби
-Поставяне на пломби, коронки, мостове
-Естетична стоматология – избелване, поставяне на фасети и други
Можете да се доверите на професионализма на стоматолог д-р Делиева при всякакъв вид дентални оплаквания.
Нейният дългогодишен опит в зъболечението и съвременната техника, с която работи, са гаранция, че тя ще се погрижи за Вашата здрава и красива усмивка.
гр. Варна, бул. Варненчик 212, бл. 12, вх. а, ет. 2, ап. 35
Работно време:
Понеделник и Сряда 09:00-13:00, Вторник, Четвъртък и Петък 14:00-18:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.