Д-р Бисер Митев - онкохирургия и лапораскопска хирургия гр. Шумен

4049
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Бисер Любенов Митев специализира в областта на онкологията в град Шумен, в кабинет 10 на улица “В. Априлов” 63, както и в манипулационната на Медицински център на Многопрофилна болница за активно лечение – Шумен.
Д-р Бисер Митев е специалист хирург в град Шумен. Медицинският кабинет на доктор Бисер Митев е оборудван с модерна техника и апаратура. Д-р Митев приема пациенти и провежда медицински прегледи в своя кабинет.

ДЕЙНОСТ
Профилактични онкологични прегледи - задължителни при симпотми и оплаквания. Профилактиката помага при откриване на заболяването в по-ранна фаза, което от своя страна е ключов фактор за ефективното излекуване на пациента.
Специализирано хирургично лечение на тумори
Изследвания, биопсия
Оборудване, което е необходимо за качествена диагностика на онкологични заболявания и правилното им третиране

Допълнителни адреси:

Шумен, ул. „Антим I-ви“ 36
вторник от 16:00
тел.:054/800 402

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.