Д-р Бисерка Василева Васева-Николова – Офталмолог гр. Самоков

11247
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Бисерка Василева Васева-Николова е специалист очни болести в град Самоков.
Може да разчитате на професионално отношение и безкомпромисна грижа за вашето зрение.
Д-р Васева-Николова работи с НЗОК.
ДЦК София Мед
нечетни 14:00 до 19:00 без петък
четни дати 08:00 до16:00


ДЕЙНОСТИ:
- консултативни прегледи
- диагностика и профилактика на очни болести
- компютърно изследване на диоптрите за очила
- компютърна периметрия
- фундобиомикроскопия
- гониоскопия.

Допълнителни контакти


гр. София, бул. „Доктор Г. М. Димитров“ 16, ДЦК София Мед [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.