Д-р Ася Янакиева - специалист вътрешни болести и кардиология гр. Плевен

7890
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

1. Работи в "УМБАЛ Д-р Георги Странски"ЕАД - гр. Плевен като Лекар, началник отделение кардиология - асистент.
2. Работно време - 8.00 - 13.30 часа в I-ва Клиника по кардиология - отделение за интензивно лечение по кардиология всеки ден.
3. "АИПСИМП Д-р Ася Янакиева" ЕООД гр. Плевен

гр. Левски, ул."Н.Вапцаров" №5, кабинет №1:
вторник 8.00 - 18.30 часа - амбулаторни прегледи;
четвъртък 15.00 - 20.00 часа - домашни посещения;
събота 10,00-18,00 часа - домашни посещения.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.