Д-р Аргир Аргиров - зам. директор на РЗИ гр. Пловдив

7364
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Аргир Аргиров е специалист по вътрешни болести.
Д-р Аргиров е заместник-директор на МБАЛ "Св. Пантелеймон" в Пловдив.


Завършва медицина в Пловдив. Придобива специалност по вътрешни болести. Завършва магистратура по здравен мениджмънт.
Започва работа като началник на Медицинската служба на Гранични войски в Любимец. По-късно става ординатор в Общинската болница в Раковски. След това работи в първо и второ вътрешно отделение на МБАЛ "Пловдив".

Изпълнителен директор на бившата Окръжна болница в Пловдив става през 2009 г. Преди това повече от 10 г. е зам.-директор на МБАЛ "Пловдив".
Занимава се с фотография, прави снимки от дете. Фотографската му страст са най-вече футболните мигове. Най-много фотоси е направил на любимия си футболен отбор - "Ботев"-Пловдив.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.