Д-р Антон Тонев - Пластичен хирург гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В Медицински център Д-р Антон Тонев се извършват всички видове пластични операции на лице и тяло. Предлагат се и все по-търсените нехирургични естетични процедури като: иглена и безиглена мезотерапия, поставяне на Ботокс и различни видове филъри. Дългогодишният опит и професионализмът на персонала са гаранция за високото качество на предлаганите услуги.
Д-р Антон Тонев е специалист по обща, пластично-възстановителна и естетична хирургия. Той работи в областта на пластичната хирургия от 1985 г. Преминал е многократни обучения и специализации в България и чужбина – Турция, Гърция, Франция и Германия. Член е на Българското национално дружество по изгаряне и пластична хирургия и на редица други международни дружества по пластична и естетична хирургия – IPRAS, ISAPS, ISBI, EBA.
Д-р Тонев приема пациенти в град София и в МБАЛ Тримонциум в град Пловдив - всеки петък.

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Александър Стамболийски 108 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.