Д-р Антони Гогов - Кардиолог гр. Хасково

27052
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Антони Гогов е специалист по кардиология и вътрешни болести. Практикува във ДКЦ 2 "Св. Георги" в град Хасково. Той извършва консултации, лечение, диагностика, профилактичен преглед и други дейности.ДЕЙНОСТИ:

  • Профилактични прегледи и консултации
  • Лечение и диагностика на хора със заболявания на сърдечно-съдовата система
  • Изследвания на урина и кръв, електрокардиография, рентгенография и други услуги
  • Функционално изследване на Сърдечно-съдовата система - Артериалното налягане, Холтер-мониториране на Сърдечния ритъм, Работна проба и Ехокардиография
  • Предоперативна подготовка и консултация за оперативно лечение с определяне на предиоперативния риск
  • Определяне на риска при рискови групи - Консултации на пациенти с диабет, хипертония, затлъстяване, нарушение на мастната обмяна, тютюнопушене, пациенти преживели съдови инциденти и други.

Работното място на специалиста е оборудвано с апаратура за велоергометрия, Ехокардиограф,  Холтер-монитор и друга специализирана техника.

Работно време: всеки делничен ден от 14:00-18:00 в ДКЦ 2 "Св. Георги" ет. 1 каб. 103

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.