Д-р Антония Антонова - Хомеопат гр. Русе

16887
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Антония Антонова практикува като специалист хомеопат в град Русе. При предварително взет час,лекарят провежда на своите пациенти индивидуални и семейни консултации,диагностика и Природолечение,чрез психотерапевтичен подход, класическа хомеопатия, Шуслерова терапия.
Методът не заменя химични с нехимични лекарствени препарати и изисква развита готовност за носене на лична отговорност за собственото здраве!

Като специалистът хомеопат д-р Антонова ще ви помогне да се излекувате по безопасен начин с естествени средства. Хомеопатията няма странични ефекти и е достъпна. Хомеопатичните лекарства предизвикват нежен и бърз баланс на имунната система, безопасни са, ефикасни и са с природен произход. Прилагат се успешно при кърмачета и при бременни жени.
Лечението с хомеопатия се назначава главно при бебета, децата и бременни, при грип, бронхит, хронични заболявания, поведенчески промени, физически травми: изкълчване, натъртване или изгаряне, при провал, стрес или уплаха. Хомеопатията за жените се използва често при проблеми с гинекологични заболявания, болезнена менструация, менопауза и за красива коса и кожа. При децата се прибягва до този вид лечение при алергичен ринит, прилошаване при пътуване, ечемик, никнене на зъби, при екземи, трета сливица и ушни инфекции.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.