Д-р Антоанета Тонева - Нефролог гр. Варна

5955
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Антоанета Тонева е специалист нефролог, практикуващ на територията на град Варна. Лекарят към момента практикува към МБАЛ Св. Анна и извършва: прегледи, консултации, диагностика и лечение на бъбречни заболявания.
Нефрологията е дял от медицината, занимаващ се с диагностика, превенция и лечение на бъбречните заболявания. Най-често срещаните са инфекциите на пикочните пътища, хронична и остра бъбречна недостатъчност, цистит, бъбречно-каменната болест и други.
Диагностика, консултации и лечение на бъбречни заболявания във Варна
В нефрологичния си кабинет в град Варна, доктор Тонева извършва прегледи, диагностика, консултации, и лечение на бъбречни заболявания. Диагностиката на този вид заболявания се извършва посредством лабораторни и апаратни изследвания. Тясната връзка между клиничната лаборатория и нефролога дават възможност за бързо и прецизно извършване на необходимите изследвания. С помощта на ултразвуков апарат се диагностицират отделните заболявания на отделителната система, най-често от които камъни в  пикочопроводите, пикочния мехур и бъбреците.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.