Д-р Антоанета Блажева - Педиатър гр. Монтана

16509
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Антоанета Блажева е специалист по педиатрия и неонатология. Тя е завеждащ на Отделението по неонатология към МБАЛ Монтана.
Отделението по неонатология на МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" АД, гр. Монтана е с ІІ ниво на компетентност. Намира се на четвъртия етаж в централния корпус на болницата и разполага с 12 легла, разпределени в 3 сектора: сектор за новородени деца, сектор за специални грижи и сектор за интензивно лечение с 2 интензивни легла . Наред с грижите за здравите новородени, отделението по неонатология осигурява високотехнологична неонатологична помощ на рисковите новородени чрез:

  • адекватна кардиопулмонална адаптация на новороденото дете с възможности за интензивно лечение , дихателна реанимация, включително апаратна вентилация;
  • сърфактант – терапия;
  • мониториране на дишане, сърдечна дейност и пулсоксиметрия;
  • парентерално хранене и адекватно терапевтично поведение с проследяване ефекта от приложеното лечение, ефективна профилактика и оценка на степента на късните последици;
  • фототерапия чрез последно поколение фотолампи;
  • високоспециализирани медицински дейности - трансфонтанелна ехография; ехография на тазобедрена става

Отделението по неонатология е основен диагностичен, консултативен и лечебен център по проблемите на неонатологията в Северозападния регион.
По договор с НЗОК - диагностика и лечение по 11 клинични пътеки.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.