Д-р Антоанета Арсова – Кардиолог гр. София

5701
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Антоанета Арсова завършва висшето си образование – медицина през 1990 г. в Медицински университет, гр. София. Придобива специалност по вътрешни болести през 1996г. и по кардиология през 2000г. Завършва магистратура „Здравен мениджмънт” през 2012г. във Факултет по обществено здраве , МУ – гр. София .

Придобита квалификация – експертно ниво по ЕхоКГ.
Професионалната си кариера започва като лекар терапевт в поликлиника през 1990г . За периода от 1991г. до 2010г. работи като лекар, научен сътрудник и клиничен ординатор в Интензивна клиника, ВМА . Като кардиолог работи от 2010г. в IV МБАЛ , ИКС. В екипа на МБАЛ „ Света София ” е от март 2014г.”

Дейности:

  • Кардиологични прегледи
  • Ехокардиография
  • Електрокардиограма
  • Холтер ЕКГ
  • Консултацйи за ТЕЛК и НЕЛК
  • Холтер АН
  • Насочва за хоспитализация в болнично заведение
  • Oсъществява домашни прегледи при предварително записан час

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.