д-р Анна Кабанова - Стоматолог гр. Несебър

6671
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Анна Кабанова е специалист по дентална медицина.
Има амбулатория за индивидуална практика за първична стоматологична помощ в град Несебър.
Работно време на кабинета в град Ахелой:
понеделник - от 08:00 до 12:00 часа
сряда - от 14:30 до 17:00 часа
петък – от 14:30 до 17:00 часа
Работно време на кабинета в град Несебър:
понеделник - от 13:30 до 17:00 часа
сряда - от 08:00 до 12:00 часа
петък – от 08:00 до 12:00 часа

ДЕЙНОСТИ
- Почистване на зъбен камък
- Поставяне на протези
- Поставяне на пломби
- Ефективна диагностика на кариеси
- Вадене на нерви и лечение
- Безболезнено поставяне на пломби

Допълнителни контакти


гр. Ахелой, ул Слънчев бряг 17 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.