Д-р Анна Белухова и д-р Антония Белухова - Стоматолог гр. София

2752
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Благодарение на най-новите научни изследвания, широкото използване на цифрови технологии, нанотехнологиите, съвременната стоматология е една от най-бързо развиващите се отрасли на медицината. За много хора, определящ фактор за успех е естетична усмивка, атрактивен външен вид на лицето. В нашият стоматологичен кабинет винаги можете да получите експертна стоматологична помощ за всички видове стоматологични услуги - лечение, възстановяване, протези, пародонтология, екстракция на зъб,детска стоматология, имплантация с различни имплантни системи.
Богатата гама от зъболекарски услуги, които предлагаме цели пълната и трайна рехабилитация на дъвкателния апарат като цяло. Важни условия за реализирането на такава цел са: квалификацията и опитът на стоматолог-специалист, материално-техническата база, постоянното усъвършенстване на стоматологичните умения, а също и съобразяването с индивидуалните особености и изисквания на пациента. Следим най-новите тенденции в стоматологията, като същевременно се придържаме към изпитаните методи с най-голяма резултатност и предвидимост.
Можете да се обърнете към нас за пълна гама зъболекарски услуги - профилактика, лечение на кариеси, естетични обтурации (пломби), изграждане на зъби, ендодонско (кореново) лечение, лечение на гингивити и пародонтити, протезиране,детска стоматология, почистване на зъбен камък, избелване, мотивация и обучение за добра лична орална хигиена, просто за консултация или насочване към съответен специалист.
Богатият опит,гарантира отлични резултати в лечението и профилактиката на стоматологичните заболявания
Кабинетът работи с пациенти по здравна каса.
Д-р Анна Белухова и д-р Антония Белухова имат удоволствието да Ви посрещнат в дентален кабинет, който се намира в гр. София, бул.Гоце Делчев, бл78, ет.2, ап.5, близо до пазар” Красно Село”.
Кабинетът разполага със съвременно оборудване и висококачествени материали на признати у нас и по света
фирми. Планово лечение провеждаме след предварително записан час на тел.0885723930, 0898484879 . Събота и неделя - по предварителна договорка на тел. 0885723930
Дентални услуги
I. Диагностициране
- Обстоен преглед и статус. Стоматологична консултация;
II. Анестезиране
- Интраорална терминална анестезия;
- Интраорална проводна анестезия;
- Интралигаментарна анестезия;
III. Терапия
- Възстановяване на разрушени от кариес зъби с фотокомпозити и глас-йономерни цименти;
- Лечение на усложненията на кариеса- пулпити и периодонтити със съвременни ендодонтски методи;
IV. Протетика
- Възстановяване формата и естетиката на единични зъби с корони- временни прес-керамика, металокерамика, фасети;
- Възстановяване дефектите на зъбните редици:
• Мостови конструкции
• Подвижни плакови протези и такива от пластмаса;
• Протези със специални средства за задържане- стави, ключалки, траверси, телескоп корони;
V. Детска стоматология - лечение на кариес, пулпит и периодонтит на временни и постоянни зъби с незавършено кореново развитие;
VI. Пародонтология - Ултразвуково почистване на зъбен камък и полиране на зъбите;
- Кюретаж на пародонтални джобове;
VII. Хирургична стоматология - Екстракция на временни зъби;
- Екстракция на еднокоренови, многокоренови и дълбоко разрушени зъби;
- Инцизия на абсцеси;
VIII. Професионално (офис) избелване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.