Д-р Анета Янчовичина - Стоматолог гр. Банско

3568
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Анета Янчовичина е лекар, специалист по дентална медицина. Стоматологът предлага прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на Д-р Анета Янчовичина ще намерите в град Банско.
Стоматологичният преглед включва преглеждане и снемане на стоматологичен статус. Редовните прегледи са от много важно значение, за поддържането на отлично дентално и орално здраве при всеки. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение на денталните заболявания.
Кариесът е инфекциозно заболяване, което води до разрушаване на зъбите в устната кухина. В начален стадий, симптомите на кариес са най-често визуални, а в по-късен етап се появява болка и дразнения. Лечението на кариес се извършва с помощта на пломба от съвременните материали, позволяващи направата на пълни възстановявания, които наподобяват цветът и формата на естествените зъби. В кабинета на Доктор Анета Янчовичина ще получите лечение на кариес без кървене и без болка.
Д-р Анета Янчовичина извършва естетичната стоматология. Този вид стоматология е професионален усет и изкуство за извършване на козметични корекции във размера, формата и цвета на зъбите. В стоматологичният кабинета на Д-р Анета Янчовичина се предлагат варианти за сияйна усмивка, чрез: коронки, мостове, фасети, избелване на зъби и отстраняване на зъбен камък. Д-р Анета Янчовичина ще Ви помогне да възвърнете увереността си и самочувствието при общуване, както и ще ви възвърне свободата да се усмихвате.
Д-р Анета Янчовичина предлага избелване на зъби. Това е безболезнена, неинвазивна процедура с отличен естетичен ефект. Избелването на зъбите води до изсветляване на твърдите зъбни тъкани, чрез използване на химични средства. За по-голям ефект от процедурата, се извършва предварителна подготовка – отстраняване на плака, зъбен камък и се гарантира безопасност за венците по време на избелването.
Избелването на зъбите се извършва, чрез няколко процедури до достигане на желания ефект. За целта се използва избелващ гел, поставен в пулпната кухина, който се оставя да действа няколко дни.
Д-р Анета Янчовичина разполага със стоматологичен кабинет разположен на територията на град Банско, който е оборудван с модерна дентална апаратура и техника, позволяваща прилагането на съвременни методи в лечението на стоматологични заболявания. В своята практика, Д-р Анета Янчовичина използва единствено качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.