Д-р Анелия Кънчева- Белева - Психиатър гр. Пловдив

26246
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Анелия Кънчева-Бeлева е специалист по психиатрия.


От 2007г. има придобита специалност по психиатрия. Работи във II отделение на Психиатрична клиника при УМБАЛ „Александровска” гр. София, преподавател е в Медицински университет -гр. София до края на 2014г Предоставя квалифицирана психично-здравна помощ включваща диагностициране, психообучение, медикаментозно и психотерапевтично лечение на всички психични разстройства – психози, депресии, тревожни разстройства, посттравматични стресови разстройства, нарушения в съня, алкохолна зависимост, както и на необясними телесни оплаквания като главоболие, сърцебиене, световъртеж и други.


Консултациите се провеждат при гарантирана дискретност, по начин зачитащ човешкото достойнство и правото на свободен избор. При необходимост пациентите се насочват за специализирани изследвания, лечение и грижи към други служби и специалности. Завършва се медицинска експертиза на работоспособността, издаване на болнични листове, насочване към ТЕЛК, издаване на медицински свидетелства и удостоверения (за притежаване на оръжие, за достъп до класифицирана информация и т.н.)


Д-р Кънчева-Белева приема пациенти в Бизнес Рилон Център в град Пловдив.


Приемно време:
Понеделник до Петък - от 14.00 до 17.00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.