Д-р Анелия Василева – психолог, психотерапевт – София

8963
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Анелия Василева е специалист по психология.
Практикува като психолог, психотерапевт, специалист по психодрама обучител, супервизор на социални работници за деца и семейства.
Д-р Василева е магистър по психология, магистър по социална работа за деца и семейства.
Тя е дипломиран психодрама терапевт от Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг в град София.
Има придобита квалификация за индивидуална и групова супервизия към Институт по социални дейности и практики.
Има специализация по приемна грижа в Гьотеборг и Фалкьопинг, Швеция към Скандинавската асоциация по приемна грижа.
Членства:
- Българска Асоциация по Психотерапия
- Българското дружество по психодрама и групова терапия
- Българското общество на лаканианска психоанализа
- Член на българското общество на лаканианска психоанализа
- Член на управителния съвет по психотерапия
ДЕЙНОСТИ:
Частно практикуващ психотерапевт – индивидуална и групова психотерапия , работа с деца и родители, супервизия на помагащи професионалисти;
Психодрама обучител в тренинговата програма на ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.