Д-р Анелия Василева – психолог, психотерапевт – София

8579
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Анелия Василева е психолог, психотерапевт, психодрама обучител, супервизор на социални работници за деца и семейства.
Магистър по психология, магистър по социална работа за деца и семейства;
Психодрама терапевт – дипломиран към Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг , София
Придобита квалификация за индивидуална и групова супервизия към Институт по социални дейности и практики,
Специализация по приемна грижа в Гьотеборг и Фалкьопинг, Швеция към Скандинавската асоциация по приемна грижа.
Член на Българска Асоциация по Психотерапия
Член на Българското дружество по психодрама и групова терапия
ДЕЙНОСТ
Частно практикуващ психотерапевт – индивидуална и групова психотерапия , работа с деца и родители, супервизия на помагащи професионалисти;
Психодрама обучител в тренинговата програма на ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“
КОНТАКТИ
Д-р Анелия Василева – психолог, психотерапевт – София
Адрес: гр. София, ул. Св. Св. Кирил и Методий 91
Моб. тел.: 0896 708 872
E-mail: a_vasileva221@abv.bg; morenobg@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.