Д-р Анелия Балабанова - Педиатър, детски Ендокринолог гр. Пловдив

36798
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Анелия Балабанова е специалист по детска ендокринология. Има придобити специалности по педиатрия и ендокринология.
Практикува в Детско отделение на МБАЛ "Централ Хоспитал" в Пловдив.

Завършва медицина в Медицински университет в Пловдив. Специалност по педиатрия взема през 2005 г., а по детска ендокринология - от 2010 г.
От дипломирането си до септември 2014 г. работи в детско отделение на МБАЛ "Пловдив". Заедно с това дава консултации в МЦ по детски болести и детска ендокринология "Палечка" в Пловдив. Посещенията са след предварително записване по телефона.

В работата си е насочена към лечение на диабет при деца, отклонения в пубертета, затлъстяване, изоставане в развитието, повишено окосмяване, менструални нарушения, заболявания на щитовидната жлеза.
Има изкаран курс и взет сертификат за ехография на коремни органи и на щитовидна жлеза.

Д-р Балабанова приема пациенти и в МЦ по детски болести и детска ендокринология Палечка в град Пловдив.

Общо педиатрична патология:
- респираторни инфекции
- фебрилни (температурни) състояния
- детска консултация и проследяване
- възможности за болнично лечение на диагностика

Детска ендокринология и болести на обмяната:
- затлъстяване
- захарен диабет
- отклонения в растежа и пубертета
- заболявания на щитовидната жлеза
- ехография
- заболявания на другите ендокринни жлези
- повишено окосмяване и менструални нарушения
- рахит и др.

Платени приеми и договор със Здравната каса.

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, бул. Васил Априлов 20 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.