Д-р Ангел Милев - Стоматолог гр. Пловдив

3930
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ангел Милев е специалист по дентална медицина.
Има индивидуален стоматологичен кабинет в град Пловдив.
Завършил е стоматология в Стоматологичен факултет на ВМИ Пловдив през 1996 г. От същата година практикува частно, първо в ЖК "Тракия", а от 2008 г. и в Район Южен (Кючук Париж).
Целта на д-р Милев е да осигури висок стандарт на стоматологично обслужване. Помагат му натрупаните знания, дългогодишната практика и личното отношение към всеки пациент.
Предлага богат избор от възстановителни и профилактични дейности в комфортен кабинет оборудван с модерна апаратура.
Работно време:

всеки ден от понеделник до петък от 09:00 до 19:00
Безплатен паркинг

Photac ™ Fil Quick Aplicap ™ е глас-йономерен материал с бърза настройка, смола-модифициран стъкло йономерен, който не изисква допълнително свързване. Идеалната доза разтвор йономер за пациенти, които нямат търпение. Когато всяка секунда е ценна, Photac Fil позволява да се завърши по-бързо. Photac Fil Quick материал е fluoride- освобождаващ, смола-модифициран глас-йономер. Резултатът е бързо и лесно решение за лечение на тревожност в педиатрия и гериатрия.
• Дълготрайна и издръжлива връзка с естествения зъб, структура ефективна за предотвратяване на бактериална микроинвазия
• Гумени изолации са излишни, защото материала е толерантен към влага.
• Бързо, лесно боравене го прави идеален за лечение на деца и пациенти в напреднала възраст.
• По-малко свиване, отколкото традиционните композити - води до по-добър маргинален интегритет.
• Отлични механични свойства.
• Уникален дизайн на капсулата осигурява правилното активиране, без загуба на време.


http://multimedia.3m.com/…/photac-fil-quick-aplicap-glass-i…
Image may contain: indoor
Случай от практиката на д-р Милев

Използваме Acron по-ново и по-добро решение за гъвкава протеза в сравнение с по-старите материали на базата на найлон (Valplast, Flexite).
За разлика от тях, не се надрасква лесно, не се оцветява, не поема миризми.
-Хипоалергична
-Висока естетика
-Без вкус и мирис
-Висока механична якост
-Високо ниво на гланциране
-Висока стабилност на цвета
-Не абсорбира влага
-Малка дебелина и ниско тегло - значително увеличено ниво на комфорт

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.