Д-р Ангел Будаков - Анестезиология и интензивно лечение гр. Стара Загора

6673
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ангел Будков е специалист анестезиолог с дългогодишна практика. В момента работи в Комплексен онкологичен център в град Стара Загора.
Отделението по анестезиология и интензивно лечение към „КОЦ-Стара Загора“ ЕООД, е едно от звената в здравното заведение с добро име както сред обществеността в Стара Загора, така и в региона който обслужва.Комплексният онкологичен център с изградени традиции в оказване на медицинската помощ в областта на анестезиологията и реанимацията.
Основната цел на отделението по анестезиология и интензивно лечение е предоставянето на високо квалифицирана и тясно специализирана стационарна и консултативна медицинска помощ на гражданите с онкологични заболявания, съвременни методи за диагностика и лечение, рехабилитация и профилактика в областта на онкологията изискващи обезболяване, реанимация и интензивно лечение.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.